Nederlands

Houtlaan 55
2334CK Leiden
Nederland

Omdat mensen beter worden van goede zorg mét persoonlijke aandacht.

Welkom

Over ons

Wij bieden de beste zorg aan iedere patiënt en cliënt in de regio Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. En dat doen we samen.

Over ons

Alrijne Ziekenhuis

Alrijne Ziekenhuis Leiden

Alrijne Ziekenhuis is gevestigd in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Op elke locatie wordt u zorg geboden vanuit de overtuiging dat mensen beter worden van goede zorg met persoonlijke aandacht.

Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Patiënt en professional bepalen samen wat de beste behandeling is. Wij handelen met toewijding in een open organisatie met een sterk netwerk. Bovendien werken wij nauw samen met andere zorgaanbieders in de regio. Dit leidt tot een gastvrije ontvangst en uitstekende zorg op maat voor iedereen.

Lees meer
    Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Alrijne Ziekenhuis
Alphen aan den Rijn

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en hebben vrijwel alle specialismen in huis. Dat wij een opleidingsziekenhuis zijn, betekent voor u als patiënt dat u tijdens uw verblijf te maken kunt krijgen met verschillende hulpverleners die nog in opleiding zijn.

Verpleeghuis Leythenrode

Verpleeghuis Leythenrode

Leythenrode in Leiderdorp is gespecialiseerd in verschillende verblijfsvormen: dagbehandeling, geriatrische revalidatie en wonen. Cliënten krijgen zorg in een huiselijke en veilige woonomgeving.

Verpleeghuis Oudshoorn

Verpleeghuis Oudshoorn

Het 'dorp Oudshoorn' in Alphen aan den Rijn biedt kleinschalig wonen aan in een warm thuis. Ook is Oudshoorn gespecialiseerd in tijdelijke opname, revalidatie na een operatie of beroerte en dagbehandeling.